Qui som

Informació empresa

HIDALGO Esport i Salut neix de les mans de Javier Hidalgo Feyto, fisioterapeuta i preparador físic. Actualment ens trobem a les instal·lacions del Nou Tenis Belulla, Canovelles. Disposem d’una consulta de fisioteràpia independent, on us oferim un tracte personalitzat. Els nostres tractaments es basen en tècniques pròpies de la teràpia manual i la utilització d’aparells complementaris de forma puntual per tal de millorar i enriquir determinats tractaments.

Som especialistes en l’àmbit de preparació física específica per a tennis o pàdel. Us oferim assistència en grups reduïts de màxim 4 persones. També, us oferim entrenaments individuals per a la millora del rendiment esportiu i la prevenció de lesions. Els tractaments individualitzats s’adapten als objectius personals de cada jugador/a.

Les nostres instal·lacions ofereixen un gimnàs, completament equipat amb maquinària d’última generació; una sala polivalent per a realitzar altres activitats i pistes de tennis i pàdel on poder realitzar els entrenaments físics a pista dels jugadors d’aquests esports.

Formació

  • Punció seca y tractament conservador del síndrome del dolor miofacial
  • Teràpia manual de columna vertebral i pelvis: valoració, tècniques manipulatives i d’energia muscular
  • Entrenador Personal Fitness
  • Tècniques neuromusculars i de facilitació fascial

Ha treballat com a fisioterapeuta a diversos centres de rehabilitació amb mútues privades.

Des del 2013 exerceix com a preparador físic amb diversos grups de competició de tennis del Nou Tenis Belulla amb diferents categories i com a fisioterapeuta a nivell particular.

Durant l’any 2016 va treballar com a preparador físic i fisioterapeuta de Laura Pous Tió, jugadora de tennis professional al circuit WTA.

>