Serveis

Que oferim

SALUT

El servei de fisioteràpia ofereix un gran ventall de serveis en diferents àmbits (esportiva, traumatologia, massatges i d’altres tècniques específiques) per al diagnòstic i tractament de lesions i la prevenció d’aquestes.

Treballa amb les patologies que tenen relació amb la pràctica esportiva.

Més informació

S’encarrega d’aquelles lesions produïdes a l’aparell locomotor per un agent traumàtic (accidents de trànsit, esquinços, fractures osses…) amb la finalitat de disminuir el dolor, reduir la inflamació, recuperar la mobilitat i la funcionalitat del pacient.

Més informació
  • Massatge esportiu
  • Massatge terapèutic
  • Massatge relaxant
  • Drenatge limfàtic
Més informació

Tècnica semi-invasiva que utilitza la punció amb agulles d'acupuntura per al tractament dels Punts Gallets. L'agulla s'introdueix sobre el punt gallet buscant la seva pressió i la seva contracció perquè aquest deixi de produir dolor.

Més informació

Embenat propioceptiu sobre els músculs i la resta d'estructures que ens interessi amb la finalitat d'assistir i disminuir les tensions que actuen sobre les estructures lesionades. Es caracteritzen per permetre una mobilitat completa, al mateix temps que reforcen l'articulació o múscul lesionat.

Más información

L’estirament muscular o stretching, consisteix en aplicar diferents forces amb l’objectiu de millorar la flexibilitat, el to muscular i l’equilibri, disminuir els dolors articulars i musculars, corregir la postura corporal i mantenir la columna vertebral sana, flexible i alineada.

Més informació

ESPORT

El servei de preparació física està orientat a la millora del rendiment esportiu i la prevenció de lesions esportives.

Entrenament específic per a tennis o pàdel per a la millora de la condició física i el rendiment esportiu (Resistència aeròbica, interval training, força, potencia, velocitat, velocitat de reacció, circuits, agilitat i coordinació i flexibilitat) i la prevenció de lesions.

  • Grups (màxim 4 persones)
  • Individual
Més informació

L’objectiu és aconseguir que l’esportista torni a realitzar activitat física en les millors condicions i el mes ràpid possible després de patir una lesió.

Més informació